مهاجر غربت.(اجتماعی.فرهنگی.علمی
این وبلاگ سعی بر این دارد که تمامی اطلاعات اجتماعی.فرهنگی. وعلمی روز را ارائه دهد

معرفی اینترنت 10 گیگابایت بر ثانیه در اروپا

 

در حالی که گوگل مشغول عرضه اینترنت یک گیگابیتی در برخی نقاط آمریکا است و قصد دارد آن را گسترش دهد، اکنون نوبت به شرکت مخابراتی BT رسیده که اینترنت فوق سریع ۱۰ برابری خود را رونمایی کند. این سرویس به هر مشتری پهنای باندی بالاتر از حداکثر اینترنت شبکه رسانه ای المپیک لندن اختصاص می دهد.

چندی است استفاده آزمایشی از اینترنت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه در تعدادی کارخانه آغاز گردیده است. BT این اینترنت را در کنار سرویس قبلی ۳۳۰ مگابیتی کارخانه بر روی همان فیبرهای نوری راه اندازی کرده است. جالب است بدانید که میانگین پهنای باند فعلی کاربران در بریتانیا ۱۲ مگابیت بر ثانیه است.

بی تی می گوید این مرحله آزمایشی اولیه بر اساس تکنولوژی جدید فیبر با نام XGPON انجام شده که توسط شرکت چینی ZTE توسعه یافته است. برای دریافت این سرویس دفاتر اصلی کارخانه مورد آزمایش مستقیما با استفاده از فیبرنوری به مرکز مخابراتی متصل شده است. حالا این کارخانه که آرکول نام دارد اولین کسب و کار در بریتانیا است که از چنین رکوردی در سرعت اینترنت بهره می برد.

بی تی امیدوار است با پیاده سازی این پیش نمایش موفق از سرویس جدید خود، بتواند به مشتریان بالقوه اش نشان دهد که با همان فیبرهای نوری فعلی می توانند از سرعت های بسیار بالاتری بهره ببرند. ارتقاء مراکز ارتباط و مبادله و تجهیزات کاربران، برای ایجاد این تفاوت بسیار عظیم کافی به نظر می رسد و نیازی به تغییر زیرساخت نیست.

اجرای این پروژه ابتدا از منطقه Cornwall آغاز خواهد شد. زیرا پیش از این با حمایت مالی اتحادیه اروپا، صدهزار خانه و مرکز اداری این بخش به شبکه فیبر نوری بی تی متصل شده اند.




تاریخ: شنبه 2 دی 1391برچسب:,
ارسال توسط ذبیح الله جعفری

 

 

خطرناکترین هکرهای دنیا کجا زندگی می کنند

روزنامه فرانسوی "لو موند" در گزارشی نوشت که شهر کوچکی در رومانی با نام مستعار "دره هکرها"، پایتخت جهانی و غار مخفی سارقان انفورماتیکی است.

به گزارش سه نسل به نقل از مهر، چند سالی است که از نوع جدیدی سرقت صحبت می شود که سرقت انفورماتیکی نام دارد. شکلی از جنایتکاری نوآورانه اما مهلک که تقریباً هر روز هزاران هزار قربانی برجای می گذارد. "جنایتکاران سایبری" که همچنین با عنوان "هکر" نیز شناخته می شوند، در سالهای اخیر به یک سری افراد حرفه ای و متخصص تبدیل شده اند که قادرند از شرکتها و افراد هزاران هزار دلار سرقت کنند.

باوجود این، تاکنون اطلاعات کمی از آنها در اختیار بود و هیچکس حتی نمی توانست تصور کند که این دزدان انفورماتیکی برای خود یک غار مخفی نیز داشته باشند.

اما اگر زمانی جزیره "تورتوگا" در دریای کارائیب، محل اختفای دزدان دریایی بود، امروز پایتخت این دزدان دریایی مدرن که همچنین با عنوان "دره هکرها" (هکر وویل) نیز شناخته می شود، یکی از شهرهای رومانی با عنوان "رامنیکو والسئا" است.

برپایه گزارشی که روزنامه فرانسوی "لو موند" نوشته است این شهر کوچک رومانی، پایتخت بی چون چرای سرقتهای انفورماتیکی است. به طوریکه این شهر ناگهان به خاطر فعالیتهای غیرقانونی هکرهایش در آمریکا معروف شد.

تحقیقات "اف. بی. آی" نشان می دهد که ۸۰ درصد از قربانیان سرقتهای سایبری که توسط هکرهای "دره هکرها" انجام می شود شهروندان آمریکایی هستند و سرقت برای این جوانان امروز تبدیل به شغل تمام وقت شده است.

این غار واقعی دزدان دریایی روی وب در منطقه جنوبی "استروونی" قرار داد. این منطقه مسکونی معروف جایی است که امروز دیگر به محل تردد نفوذیهای پلیس و خبرنگاران تمام دنیا تبدیل شده است.

درحقیقت، پلیس و رسانه ها در تلاش برای درک این موضوع هستند که چگونه ممکن است در این شهر کوچک که در میان کوههایی واقع شده که زمانی میزبان افسانه "دراکولا" بوده اند خطرناک ترین سارقان انفورماتیکی دنیا گردهم آمده اند.

پاسخ این سئوال در مشکلاتی نهفته است که ساکنان "رامنیکو والسئا" را درگیر خود کرده اند. درحقیقت جوانان این شهر به دلیل فقدان کار ناچارند برای امرار معاش دست به جنایتکاریهای اینترنتی بزنند.

"استلیان پترسکو"، یک معلم جغرافی ساکن این شهر در گفتگو با " لو موند" گفت: "رامنیکو والسئا بی شک شناخته شده ترین شهر رومانی در آمریکا است. آمریکاییها این کشور را به خاطر افسانه دراکولا نمی شناختند اما اکنون شهر من به خاطر رفتار جوانانی که بر روی اینترنت سرقت می کنند بسیار معروف شده است. چیزی که اصلاً به آن افتخار نمی کنم."

همچنین، یک جوان ۲۴ ساله دارای مدرک لیسانس در رشته مدیریت ساکن "رامنیکو والسئا" به نام "جورج" به خبرنگاران فرانسوی "لوموند" توضیح داد که زندگی بسیار سختی دارد و از فرط گرسنگی هر روز مجبور است کمربند شلوار خود را تنگ تر کند درحالی که سایر جوانانی که سارق انفورماتیکی هستند هر ماه دهها هزار یورو به دست می آورند.

جورج در این خصوص گفت: "چه کار می توانیم انجام دهیم. اینجا کار وجود ندارد. دولت تنها از بحران، کاهش حقوق و سفت کردن کمربند شلوار حرف می زند. من این کار را در تمام سالهای تحصیل در دانشگاه انجام داده ام. در این محله دوستانی دارم که دهها هزار یورو به جیب می زنند. البته از راه سرقت بر روی وب، اما حداقل پول به دست می آورند و من باید برای تمام زندگی ام به خاطر هیچ کار کنم."

در طول این سالها هکرهای رومانیایی بیش از همیشه ماهر و سارق شده اند و بنابراین ردیابی آنها هر روز دشوارتر می شود، حتی ماموران "اف. بی. آی" هم که تصمیم گرفتند هزار مامور رومانیایی را برای شکار این سارقان انفورماتیکی تربیت کنند نیز به ندرت می توانند این هکرها را به دام اندازند.

لازم به یادآوری نیست که هکرهای رومانیایی در شبکه سرقتهای بر روی وب به شدت با هم همکاری می کنند. به طوریکه تنها در جولای ۲۰۱۱ مقامات بخارست ۲۳ جوان را به خاطر دست داشتن در یک عملیات سرقت انفورماتیکی که بیش از ۲۰ میلیون دلار به شهروندان آمریکایی خسارت وارد کرده بود، دستگیر کردند.

علیرغم این بازداشتها و مجازاتهای سنگین، به نظر می رسد که هکرهای جوان شهر "رامنیکو والسئا" همیشه آماده قبول خطر هستند.

درحقیقت، این جوانان در شرایطی که هیچ چشم انداز روشنی از آینده شغلی خود ندارند و می توانند تنها با چند ماه مطالعه و سپس با چند کلیک ساده هزاران هزار دلار به دست آورند به سختی متقاعد می شوند که هکری یک فعالیت غیرقانونی است.

به همین دلیل مقامات رومانیایی تصمیم گرفته اند که در ماههای آینده ضربه جدید سختی را به سارقان انفورماتیکی "رامنیکو والسئا" وارد کنند.




تاریخ: دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
ارسال توسط ذبیح الله جعفری

 

 
 



تاریخ: دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
ارسال توسط ذبیح الله جعفری

 

به‌عنوان یک کاربر معمول اینترنت ممکن است در روز، کارهایی را نظیر ارسال ایمیل به دیگران، گفتگو در برنامه‌های مسنجر، ارسال نظر در سایت‌ها و وبلاگ‌ها و خریدهای آنلاین را انجام دهید و یا نهایتا اگر بتوانید، به دیدن و شنیدن ویدیوها و موزیک‌های آنلاین بپردازید.
سیتنا: به‌عنوان یک کاربر معمول اینترنت ممکن است در روز، کارهایی را نظیر ارسال ایمیل به دیگران، گفتگو در برنامه‌های مسنجر، ارسال نظر در سایت‌ها و وبلاگ‌ها و خریدهای آنلاین را انجام دهید و یا نهایتا اگر بتوانید، به دیدن و شنیدن ویدیوها و موزیک‌های آنلاین بپردازید. اما به جز خودتان، آیا تا به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید که در هر دقیقه از زمانی که در اینترنت سپری می‌کنید، جه اتفاقات دیگری در حال رخ دادن است؟


 
تا کنون اینفوگرافیک‌های مختلفی در خصوص اتفافات در حال رخداد در اینترنت طی بازی‌های ساعتی و روزانه منتشر شده است. یکی از جدیدترین اینفوگرافیک‌های مربوط به این موضوع را روز گذشته، شرکت اینتل در صفحه گوگل پلاس خود منتشر کرده است که اطلاعات بسیار جالبی دارد.

طبق اطلاعات موجود در این اینفوگرافیک، در هر دقیقه ۲۰ نفر قربانی حملات فیشینگ می‌شوند، ۱۳۵ نفر گرفتار شبکه‌های بات‌نت می‌گردند، ۴۷.۰۰۰ اپلیکیشن دانلود می‌شود، ۲۰۴ میلیون ایمیل ارسال می‌گردد، ۶ مقاله جدید در ویکی‌پدیا به‌ثبت می‌رسد، ۱.۳۰۰ نفر به کاربران موبایل اضافه می‌شوند، آمازون ۸۳ هزار دلار کالا به‌فروش می‌رساند، ۱۰۰ اکانت جدید در لینک‌دین و ۳۲۰ اکانت در توییتر ساخته می‌شود، ۱۰۰.۰۰۰ توییت در توییتر ارسال می‌گردد، ۲۷۷.۰۰۰ لاگین در فیسبوک به‌ثبت می‌رسد، ۶۱.۰۰۰ ساعت موزیک در پاندورا شنیده می‌شود، ۲۰ میلیون عکس در فلیکر دیده و ۳۰۰۰ عکس جدید ارسال می‌شود، ۲ میلیون جستجو در گوگل انجام می‌گیرد و نهایتا، ۱.۳ میلیون ویدیو در یوتیوب مشاهده و ۳۰ ساعت ویدیو نیز در آن آپلود می‌گردد.

لازم به تکرار است که همه این اتفاقات تنها در یک دقیقه رخ می‌دهند و همه این آمار نشان‌دهنده سرعت سرسام‌آور تکنولوژی‌های رو به رشد موجود در اینترنت و وابستگی کاربران امروزی به آنان است.

شما در یک دقیقه از زمانی که در اینترنت سپری می‌کنید چه کارهایی را انجام می‌دهید؟



تاریخ: دو شنبه 14 فروردين 1391برچسب:,
ارسال توسط ذبیح الله جعفری

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت: